Eten Eten2 Adriaan2

M E N U

 

    Buiten de kaart hebben wij een wisselend keuzemenu:
    drie gangen 36.- vier 45.- en vijf 54.-
    Op verzoek stellen wij graag een vegetarisch menu voor u samen.

Entrées

  • Gekookte octopus met gepekelde groenten, raapsteel en dragonmayonaise
    16,-
  • Soesjes met ragoût van kalfszwezerik, -tong en -wang, groene sla en mierikswortel
    16,-
    Soep van peterseliewortel, kastanjes en spek
    14,-

Plats

  • Faux-filet met kardoen à la Provençale en 'aligot'
    26,-
  • Confit van eend met aardpeermousseline, gestoofde sla en eendelever
    26,-
  • Vis van het menu
    25,-

Desserts

  • Kaastrolley
    15,-
  • Sablé met sinaasappelmousse en yoghurtijs
    11,-
  • Parfait van klaverhoning met krokante chocolade en pistachenoga
    11,-
  • Tarte tatin met crème fraîche (15 min.)
    11,-