Eten Eten2 Adriaan2

K E R S T * M E N U * 2 0 1 4

 

5 gangen 59,50 wijnarrangement 29,50

amuse bouche

  • Terrine 'en croûte' van gans en ganzenlever, molsla en vossenbes (Graacher Riesling 2011 'Reichsgraf von Kesselstatt')
    ***
  • Gepocheerde oesters met knolselderijmousseline, bruine boter en lavas (Chablis 2010 'vieilles vignes' Francine et Olivier Savary)
    ***
  • Rug en peper van het haas, 'cavolo nero' met kastanjes en hete bliksem (Côtes du Roussillon 2011 Imo Pectore)
    ***
  • Risotto 'al nero' met sepia en eigen inkt
    ***
  • Kaasselectie

M E N U

 

    Buiten de kaart hebben wij een wisselend keuzemenu: drie gangen 36.- vier 45.- en vijf 54.-
    Op verzoek stellen wij graag een vegetarisch menu voor u samen.

Entrées

  • Zes oesters 'fines de claires'
    16,-
  • Zult van schelvislever en hollandse garnalen, sce. Gribiche
    16,-
  • Ossenstaartsoep
    14,-
  • Risotto 'al nero' met sepia en eigen inkt
    18,-
  • Worst van de week, in een salade
  • 15,-
  • of als hoofdgerecht
  • 25,-

Plats

  • Tarbot met sce. Hollandaise, paddenstoelgalette en wilde spinazie
    27,-
  • Gebraden patrijs en geconfijte pootjes met zuurkool en sce. Albufera
    27,-
  • Lendestuk van Limousinrund met witlof en selderijgratin
    27,-

Desserts

  • Kaas van de trolley
    15,-
  • Granité van druiven met crème fraîche en sablé's
    11,-
  • Semifreddo van amandel, mandarijn en thijmijs
    11,-
  • Appelsoufflé met koude crème anglaise
    11,-
  • Smeltend chocoladetaartje met walnootijs
    11,-